ПРАВИЛА НА ИГРА ЗА СВЕТСКОТО ПРВЕНСТВО ВО

Германија го освои трофејот од првото Светско првенство во Лондон 2011

Тимовите се поделени на различни маси, со по еден играч од секој тим на различни позиции на седиштето.

Секој играч ја започнува својата рака со еднаков број на чипови и нивните карти ги добиваат на дигитални уреди.

На видеото подолу можете да погледнете како се игра “Match Poker”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related